Knižní výzva 2020

úterý 24. prosince 2019

Tak, máme tu začátek nové dekády. A s ní i novou knižní výzvu! Maximální počet je opět 120 knih.

Pokud patříte mezi ty, kteří přečtou více než 120 knih za rok, můžete si rozvrhnout výzvu na kratší časový úsek, jestli jako já patříte mezi průměrné čtenáře, kterým poslední ikonka stačí počet knih si vyberte na celý rok.

Knižní výzvy se můžete zúčastnit i jako (ne)blogeři, na to je určena FB skupina pro tyto účely stavěná, pokud chcete zveřejnit svůj cíl na Instagramu, ikonky už jsou i v požadovaném rozměru 1080px.





Pravidla:

Cílem této výzvy je vybrat si určité množství knih, které byste za rok 2020 chtěli přečíst. Pojmout ji můžete také ve volném tempu, kdy postupně přidáváte ikonky s cíli, kterých jste již dosáhli a nedávat si žádný konkrétní milník. S interpretací máte volné ruce. Jak už jsem psala výše, čtenáři, kteří ví, že přesáhnou 120 knih za rok, mají možnost dávat si milníky na kratší časový úsek než je rok.

Množství knih se může pohybovat od 10 do 120 knih. Ať už je to na rok, nebo na tři měsíce.

Pokud svou výzvu splníte dříve, než jste předpokládali, můžete si počet knih navýšit. Pokud si naopak budete myslet, že nestíháte, můžete počet snížit.

Do komentářů mi napište odkaz na blog, se kterým se účastníte. Pokud volíte FB skupinu, příspěvky s vaším cílovým číslem jsou vítány, na Instagramu budu moc ráda, když mě v příspěvku/stories označíte @verkaskodova (není povinné).

Článek s výzvou byste měli zveřejnit 1. ledna 2020. Nic se ale nestane, když tak učiníte předčasně, nebo se z nějakého důvodu opozdíte. Účastnit se můžete až do konce roku 2020. V článku by měla být ikonka s počtem knih, které chcete přečíst, pokud si dáváte volný režim, stačí úvodní obrázek a větička, že se účastníte.

Byla bych ráda, kdybyste napsali, že výzvu pořádám já, ale nebudu se zlobit, když to v článku neuvedete. Výzvu nevydávejte za svou.

Pokud na tuto výzvu narážíte v roce 2020, zúčastnit se určitě můžete. Knihy se počítají od začátku roku, ne od data, kdy zveřejníte článek s výzvou. Pokaždé tedy uvádějte i knihy, které jste v tomto roce již přečetli.

Ikonky následují ve zmenšených velikostech, pokud potřebujete větší formát, stačí rozkliknout.






Bonusové ikonky:


Okomentovat